Шоу с дронове

Шоу с дронове – Небесна анимация

Шоуто с дронове задължително трябва да се гледа на живо

Това е възхитително и незабравимо!

Съвременните технологии се развиват бързо, същото може да се каже и за посоката на безпилотните самолети. Ято дронове на дадено събитие е невероятна гледка, която не спира да учудва и очарова. Компаниите в света пускат все повече и повече нови модели, за да задоволят нуждите и на най-сложните потребители, поради което подобни приспособления редовно са оборудвани с множество технически характеристики.

Невероятните танци на безпилотни самолети във вид на презентация ще Ви позволят да оцените всички техни параметри, както и да получите цялата подробна информация за определен модел.

Компаниите създават презентация под формата на коптер шоу, за да рекламират своите продукти от всички ъгли.

Можете  да поръчате презентация на дронове в нашата компания, а ние ще направим Вашето събитие незабравимо. Ние предоставяме качествени услуги на достъпна цена, така че нашите клиенти да могат да поръчват шоу с дронове за събитие. Ако искате наистина да изненадате и зарадвате гостите си, тогава се възползвайте от възможностите на новите технологии.

Невероятно шоу с дронове, това е, от което се нуждаете!

Процедура за експлоатация на шоу с дронове:

– Програма, инсталирана на компютъра, която ще Ви позволи да контролирате всички устройства, когато рояк безпилотни самолети се издигне в небето;

– Дроновите танци са синхронизирани движения, които са програмирани предварително;

– Преди началото на каквото и да е шоу с дронове, ние внимателно провеждаме репетиция и отстраняваме възможните недостатъци и неточности в движенията на дроновете;

– Също така, нашият екип от специалисти ще тества прецизно дрона или дроновете за радиосмущения и при необходимост ще ги елиминира.

Ако решите да поръчате шоу с дронове при нас, тогава ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро, за да обсъдим Вашите желания и  изисквания. Ще изпълним работата си с изключителна отговорност. Ще Ви предложим не само високопрофесионално оборудване, но и необходимото съпътстващо оборудване.