Светлинно шоу с дронове

Светлинно шоу с дронове

Това е действително напълно нов начин за комуникация с Вашата аудитория.

Всяко представление е мащабно, живо и запомнящо се събитие

Можете да си поръчате светлинно шоу с дронове за корпоративни събития.

Това може да бъде, например, лого на организацията във вечерното небе. Представете си само..

Брандирането и анимацията, нарисувани в небето, ще подчертаят статуса на компанията. Необичайната светлинна презентация ще бъде запомнена от Вашите колеги, ще изненада, впечатли и ще се откроите сред конкурентите Ви.

Шоу с дронове за градски празници

Иновативно живо изпълнение на шоуто на безпилотни летателни апарати, чийто информационен цикъл остава дълго време. Огромни, многоцветни фигури в небето се виждат на много километри наоколо. Ефектът от представлението впечатлява публиката, дори от най-отдалечените райони на града и придава изключителен ефект на вечерната програма.

Светлинно шоу с дронове  за празници и вечерни партита

Светлинното шоу с дронове е нещо ново, креативно и впечатляващо. Това е НЛО, което е долетяло за Вашия празник.

Можете да начертаете портрета на Рожденика в небето. Или да напишете имената на младоженците. Тематичната програма на небесното представление на светлинното шоу на дронове ще се помни дълго време и определено ще открои Вашето събитие. Изненадайте себе си и другите.

Светлинно шоу с дронове за музикални фестивали

Цветните кръжащи фигури в небето със сигурност ще подкрепят здраво празничното настроение. Изпълнението на светлинното шоу с дронове може да бъде синхронизирано с музика, създавайки необичаен клип, виртуалната реалност за хиляди хора.

Светлини се появяват в тъмното небе, превръщат се във форми, реклами или лого с текст. Публиката гледа с изумление и с отворени уста, това е толкова невероятно и необичайно.

Всяко изпълнение на светлинното шоу с дронове е като филм в небето, в която анимацията привлича зрителя, задържа вниманието му и го потапя в магична атмосферата на събитието.

Всяко представление се подготвя предварително. Фигурите и полетите на дроновете се регистрират в специална програма, проверяват се в 3D симулатор при пробно пускане. Тоест, Вие винаги ще знаете, как точно ще изглежда светлинното шоу с дронове на сцената.