Професионални дронове

Иновативни технологии за професионални дронове

Разкажете историята си с помощта на дронове в текст, лога и анимации.

Това е невероятен рекламен ефект. Иновативно, екологично и визуално привлекателно, това великолепно представление в нощното небе ще получи масово медийно отразяване. Както и неудържимо желание на зрителите да заснемат тези акценти със снимки и видеоклипове и да ги споделят в социалните медии.

Според статистиката на маркетинговите дейности в Китай броят на „прехвърлянията“ и „повторните публикации“ след едно такова събитие е повече от 100 милиона. Като по този начин шоуто на дронове спестява на клиентите до 1,5 милиона долара за реклама и промоция.

  • Управление на цвета и яркостта само с един бутон.

Светодиодни лампи с висока яркост, много по-ярки от халогенните крушки, те се виждат отлично дори през деня. Хиляди цветови нюанса, различни режими на цветно трептене, от които да избирате.

  • Управлението се осъществява от едно място.

Управлението на професионалните дронове може да се извършва от един човек с един компютър. Това е много различно от традиционния метод за контрол, който изисква участието на пилоти на безпилотни летателни апарати, той позволява гъвкавост да регулира броя на участващите безпилотни летателни апарати и значително да намали разходите.

Висока устойчивост към магнитни полета

Използва се иновативната, високо прецизна технология за навигация и позициониране, която позволява да бъдат получавани данни за географската координатна система с повишена точност. Тази система не зависи от компас, което означава, че е устойчива на магнитни полета, индуцирани от метални конструкции и високоволтови електропроводи, което допринася за точен полет в условия, когато други мултикоптери вече не могат да функционират.

  • Автоматична работа

С напълно автоматичен интерфейс операторът на професионални дронове може да контролира шоуто на дронове с един бутон, което означава, че светлинното шоу на ято на безпилотни самолети може да се управлява от един пилот и един компютър.

  • Самопроверка със сензори през времето на  цялото шоу.

Позиционирането, времето, нивото на батерията и много други данни се предават от професионалните дронове по време на целия полет. Дроновете автоматично ще предават сигнал за тревога, ако възникне някакъв проблем. Всяко безпилотно летателно средство може да се управлява ръчно или автоматично за кацане, в случай на отклонения или трудности.