Методи за дизайн на чаши

Методи за дизайн на чаши. В допълнение към стандартния метод за качване на снимки от мобилен телефон, таблет или компютър, онлайн дизайнерът вече има възможност да добавя снимки към чаша директно от социалните мрежи Facebook и Instagram! Дизайнерът ви позволява самостоятелно да изпълнявате всякакви творчески идеи, а поръчката отнема минимум време. Например при печат на снимка върху чаша можете да направите колаж от няколко ваши снимки или да добавите различни ефекти към снимката – сепия, черно-бяла снимка и други. Можете да добавите надпис или поздравителен текст, като изберете подходящ шрифт и неговия цвят.

Методи за дизайн на чаши

Печатът върху чаша се извършва чрез модерна технология, наречена Grawerton. Технологията се основава на прехвърляне на боя от хартия върху специален сублимационен слой лак, който покрива чашата. Процесът на прехвърляне на изображение се извършва при висока температура и под високо налягане. Тази технология се използва активно в рекламния бизнес и позволява постигане на фотографско качество при печат върху керамика. Сублимационният печат Ви позволява да приложите всяко изображение върху чаша за 5-10 минути. Ето защо ние Ви предлагаме спешен печат върху чаши, точно пред клиента. Приложението е възможно в количество от 1 бр.

За големи тиражи и тиражи на едро, както и за рекламни агенции правим значителни отстъпки! Цената за нанасяне на различни видове чаши е посочена. Ако имате въшроси, моля свържете се с нас или елате на място при нас.

Печатът върху чаши е отлична помощ при избора на евтин сувенир или подарък както за вашето семейство и приятели, така и за колеги и колеги. Вашето семейство и приятели винаги ще се радват да пият вкусен чай или кафе от чаша с красива снимка или оригинален надпис у дома или на работа, която им е подарена от любим човек. А в корпоративния сегмент чаша с логото на организацията отдавна се е превърнала в стандарт.

Ако имате още въпроси относно печата върху чаши, можете да ги зададете по всеки удобен начин.

Стандартното време за изработка на всяка поръчка е 24 часа, независимо как е направена поръчката за печатна снимки  върху чаши.