За какво се използва испанската муха?

За какво се използва испанската муха? Този продукт се смяташе за афродизиак, за който се смяташе, че подлудява жените и в действителност вероятно е така, но с вредни странични ефекти, а не със сексуално желание.

За какво се използва испанската муха?

Ако сте израснали в епоха, в която порно е идвало предимно от списания, вероятно сте чували за испанска муха. Беше рекламиран като мощен афродизиак, способен значително да повиши мигновено нивата на либидото на всеки мъж или жена, но в действителност не е нищо повече от змийско масло.

Какво е испанска муха?

Самият термин „испанска муха“ дори е безсмислен, защото нито е испански, нито произлиза от мухи. Оригиналният продукт от испанска муха беше екстракт от кантаридин, който идва от бръмбари с мехури. Подобно на неговия съименник, кантаридинът причинява мехури и има дълбок ефект върху тялото, когато се консумира, но не по добър или секси начин.

Нека да разгледаме този афродизиак и сегашното му състояние в съвременното сексуално здраве.

Хапчетата от испанска муха се смятат за афродизиак. При мъжете се предполага, че се използва за :

  • по-силни ерекции
  • нон-стоп либидо
  • повишено сексуално желание
  • Подобрена издръжливост

Ако се чудите какво прави испанската муха с една жена, отговорът е още по-малко ясен. Предполага се, че ги възбужда изключително много, но не е ясно как точно. Факт е, че истинската испанска муха не прави много, но вреди на тялото ви.

Работи ли испанската муха

Испанската муха в сегашната си форма всъщност не е полезна за нищо. Дори ако този, който получавате версии, които също съдържат полезни витамини или хранителни вещества в него, все пак е много по-добре да закупите истинска добавка за сексуално здраве от реномирана компания. Всичко, което нарича себе си „испанска муха“, е в най-добрия случай змийска мас.